Kapcsolat

Ha kérdésed van keress bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén vagy a
kapcsolati űrlapon keresztül!

Bejelentkezéshez pedig foglalj hozzám időpontot online!

Adatkezelési tájékoztató

13 + 10 =

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 09:00-19:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
Az állami ünnepnapokon minden esetben zárva tart a kozmetika.

Bankártyás fizetés

Szalonomban bankkártyával vagy akár OTP SZÉP kártyával is fizethetsz!

Ajándékozz feltöltődést!

Ha különleges ajándékkal szeretnéd meglepni szerettedet, lepd meg egy kényeztető kezeléssel! Legyen szó bármilyen alkalomról, szülinap, névnap, Anyák napja, karácsony vagy nőnap, a minőségi énidőre és feltöltődésre minden nőnek szüksége van! A személyre szóló ajándékutalványt megvásárolhatod személyesen a szalonban!

Szalon etikett

A Szalon etikett elősegíti a szolgáltatásaim zökkenőmentes igénybevételét és a félreértések elkerülését. A hatályos magyar jogszabályok és a jelen szalon etikett betartása kötelező minden, az üzletben tartózkodó személyre nézve. Az időpont lefoglalásával és a kezelések igénybevételével automatikusan elfogadod a Szalon etikett szabályait.

1. Bejelentkezés

Bejelentkezés telefonon és online időpontfoglaló rendszeren keresztül történik.

2. Nyitvatartás

Az üzlet hétfőtől-péntekig, 9-től 19 óráig tart nyitva bejelentkezés szerint, illetve alkalmanként szombaton is. Az állami ünnepeken minden esetben zárva tart.

3. Lemondás/Késés

Számomra minden vendég egyformán fontos és minden kezelésre ugyanolyan figyelemmel készülök. Kérem, tartsd tiszteletben az időmet és minimum a kezelést megelőző 24-48 órában jelezd, ha mégsem tudsz eljönni hozzám! Amennyiben  24 órán belül mondasz le egy kezelést,  a kezelési díj 50%-át plusz költségként számolom fel a következő kezelés alkalmával. Késés esetén a lefoglalt szolgáltatást nem tudom 100%-osan elvégezni, mivel a következő vendég idejéből nem vehetek el. Ez esetben a késés miatt a kezelés a tervezettnél rövidebb ideig tart és a szolgáltatás teljes ára felszámolásra kerül. Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, őt sajnos nem tudom elvállalni többet. A bérletes időpont 24 órán belüli lemondása vagy a lemondás elmulasztása 1 alkalom levonásával jár. Ha betegnek érzed magad, mindenképpen egyeztessünk új időpontot! A fent említett pótdíj, betegség esetén nem kerül felszámításra.

4. Kisállat

A higiéniai előírások miatt a szalonba kisállat nem hozható be.

5. Mobiltelefon használat

Kezelések alatt – hacsak nem feltétlenül szükséges – kérem, mellőzd a mobiltelefon használatát. Szeretném, ha a legnagyobb nyugalomban lenne részed a kezelés során.

6. Szalon tisztaság

Kérem, ügyelj a tisztaságra! Az üzletbe ne hozz morzsálódó vagy egyéb módon szennyező, valamint erősen illatozó ételt és italt, fagylaltot. Kérem, ha a szalonban tisztasági, ill. higiéniai problémát észlelsz, jelezd azt haladéktalanul nekem.

7. Szalon higiénia:

A jelenlegi helyzetben a higiénia és a fertőtlenítés még inkább előtérbe kerül. A napi takarításon és fertőtlenítésen kívül, minden kezelést követően szellőztetem és fertőtlenítem a helyiséget annak érdekében, hogy minden vendégemet biztonságban fogadhassam és kezelhessem. A mosdóban és a fogadó helyiségben kézfertőtlenítőt biztosítok mind a magam, mind a vendégeim számára.

A fertőzésveszély miatt, a fertőzés elkerülése érdekében a mindenkori aktuális szabályok az irányadók. Amennyiben szükséges, szájmaszkot vagy plexi maszkot viselek és ez esetben a szájmaszk használata minden kedves Vendég számára is kötelező.

Minden kedves Vendégnek vendégpapucsot biztosítok, mivel a kezelőhelyiségbe nem lehet utcai cipővel bemenni.

A szalonba csak egészséges személyeket áll módomban fogadni ezért ha nem érzed jól magad, mihamarabb jelezd nekem és segítek a várható gyógyulásod idejére másik időpontot találni.

A fent leírtak betartása, mindannyiunk érdekét szolgálja! Megértésed és együttműködésed köszönöm és szeretettel várlak!

8. Reklamáció

Ha bármi panaszod van a kezelésre, kérem azt még távozás előtt jelezd nekem, mert távozás után már nem tudok reklamációt elfogadni.

A Szalon etikett  jelen verziója 2021. 07. 01. napjától érvényes.

Köszönöm szépen hogy a fenti előírások betartásával hozzájárulsz a zökkenőmentes és rendezett munkához! 

Kellemes és pihentető időtöltést kívánok!
Szeretettel: Aranyos Györgyi

Aranyos Kozmetika – Szépség szeretettel

Professzionális kozmetikai arc- és testkezelések Paks szívében!