Bemutatkozás

Aranyos Kozmetika Paks

Szeretettel köszöntelek az ARANYOS KOZMETIKA oldalán!

Aranyos Kozmetika Paks

Aranyos Györgyi vagyok, kozmetikus. 20 gazdasági és pénzügyi területen eltöltött év után úgy döntöttem, új célt tűzök ki magam elé és belevágok valami egészen másba. Mindig érdekelt a kozmetika világa. A képzésem során nagytudású, elismert és igényes tanároktól tanultam biológiát, kémiát és sajátítottam el szakmai- és elektrokozmetikai ismereteket. Alkalmam volt Európa-bajnok sminkmestertől megtanulni a sminkelés alapjait, valamint az alapképzés mellett elsajátítani korszerű szépészeti technikákat, mint például a szempilla-lifting és a cukorpasztás szőrtelenítés. Csodálattal láttam, mennyi mindenre tud megoldást kínálni egy felkészült kozmetikus. A folyamatos tanulás és fejlődés ebben a szakmában alapvető és a szakmai sikeresség egyik záloga. Emiatt én is folyamatosan tanulok és képzem magam, hogy mindig naprakészen tudjak reagálni a felmerülő igényekre.

2021 nyarán született meg az Aranyos Kozmetika, ahol igényes környezetben, SKEYNDOR prémium kategóriás termékekkel és piacvezető elektrokozmetikai berendezésekkel várom mindazokat, akik bőrük megszépítése mellett kikapcsolódásra és feltöltődésre is vágynak. Vagy ma oly divatos kifejezéssel élve, minőségi énidőt szeretnének eltölteni kellemes körülmények között.

Alap kozmetikai szolgáltatásokon felül kényeztető-, szépítő- és prémium anti-aging kezelések is elérhetők szalonomban.

Aranyos Györgyi

kozmetikus

Célom, hogy a mai rohanó világban egy olyan helyet teremtsek, amely a szépséget és harmóniát keresők számára nyújt teljes megelégedettséget.

Ezekkel a professzionális márkákkal találkozhatsz nálam:

Aranyos Kozmetika Paks

Ezért választottam a SKEYNDOR márka termékeit!

Aranyos Kozmetika Paks

A SKEYNDOR, alapítása óta piacvezető az innovatív, tudományos eredményeken alapuló, professzionális bőrápolásban. A cég filozófiája, hogy a vendégek és szakemberek visszajelzéseit, igényeit is figyelembe véve fejlessze a bizonyított élettani hatású, legmodernebb hatóanyagokat felvonultató termékeit, hogy a lehető legjobb bőrfiatalító eredményeket érhessük el.

A SKEYNDOR HÁROM FŐ ALAPPILLÉRE:

KIVÁLÓ MINŐSÉG:

Több, mint 50 éve tartó siker és bizalom a piacon.

INNOVÁCIÓ:

Folyamatosan megújuló technológiák kifejlesztése az esztétikai kezelések terén.

DINAMIZMUS:

A szakmai piac változó igényeire adott adekvát válasz, melynek alapja a kiváló aktív hatóanyagok kifejlesztése és azok megfelelő alkalmazási technikája.

Minden SKEYNDOR prémium termék orvosi tisztaságú és 100%-ban parabénmentes!

Galéria

Aranyos Kozmetika – Szépség szeretettel

Szalonomban professzionális felszereléssel,
minőségi termékekkel és naprakész szaktudással várlak nyugodt környezetben Paks szívében!

Aranyos Kozmetika Aranyos Györgyi Paks

Várlak szeretettel az ARANYOS KOZMETIKÁBAN!