Anti-aging kezelések

A kortalan szépség titka

Bőrünk az idő múlásával veszít feszességéből, azonban hatékony kozmetikai kezelésekkel megelőzhetjük a mély ráncok kialakulását!

Fiatalodj nálam professzionális és személyre szabott anti-aging kezelésekkel!

Az alábbi kezelések nem minősülnek orvosi beavatkozásnak, természetes hatású esztétikai, kozmetikai szolgáltatások, hatásuk egyénenként eltérő lehet.

Timeless Prodigy, super prémium arckezelés, anti-aging, bőrfiatalító, skeyndor, Aranyos kozmetika, Paks

Super Prémium

– tudomány és luxus a kortalan szépségért

Anti-aging eternal kezelés kozmetika Paks

Prémium Plus

– a nő minden korban gyönyörű

Anti-aging Power C kezelés Skeyndor kozmetika Paks

Prémium

– táplálás és kényeztetés kompromisszumok nélkül

Anti-aging Aquatherm kezelés Skeyndor kozmetika Paks

Basic

– tiszta életerő a bőrödnek

Super prémium arckezelések

Aranyos Kozmetika Paks
Timeless Prodigy, super prémium arckezelés, anti-aging, bőrfiatalító, skeyndor, kozmetika, Paks

Timeless Prodigy
– Az időtlen szépség titka

Luxus anti-aging arckezelés sejtszintű fiatalító hatással

A Timeless Prodigy rituálé a SKEYNDOR anti-aging kezeléseinek csúcsa, ahol a tudomány és az elegancia kéz a kézben jár. A kezelés eredményességének titka, hogy a legfrissebb tudományos eredményeket felvonultató hatóanyagokat és hatóanyagbeviteli rendszereket ötvözi az érintés erejével. A kezelés 3 szinten fejti ki hosszantartó és látványos hatását: fokozza a sejtműködést, aktiválja a sejtképződést és meghosszabbítja a sejtek élettartamát, mindezt 25 féle, magas koncentrációjú aktív hatóanyaggal.

Kezelések száma:

1-4 kezelés

Kezelés ideje:

120 perc

Kinek ajánlom:

Tónusát vesztett bőrre ajánlom, minden bőrtípusra alkalmazható.

Otthoni termék ajánló

A Timeless Prodigy prémium termékcsaládjával hatékonyan kiegészítheted a szalon kezelést követő otthoni ápolást. A termékek között megtalálható anti-aging szérum, bőrfiatalító hidratáló krém továbbá magas hatóanyag koncentrációjú ampulla kúra is. A szemkörnyék ápolásáról pedig szemkörnyék ápoló krém, valamint szemkontúr tapaszok gondoskodnak.

Prémium plus arckezelések

Aranyos Kozmetika Paks
Anti aging kezelés kozmetika Paks

Eternal

–Extra hatékony bőrfiatalítás növényi őssejtekkel

Intenzív bőrregeneráló arckezelés

Az Eternal anti-aging kezelés az első átfogó, növényi őssejtes kezelés amely azonnali és hosszú távú öregedésgátlást biztosít azáltal, hogy táplálja és revitalizálja a bőr alatti szöveteket, valamint támogatja a bőr védekező képességét. Az aktív hatóanyagok – svájci alma és goji bogyó őssejtek, valamint ázsiai gázló plazma kivonat – helyreállítják a bőr tömörségét, feszességét és fokozzák a természetes kollagén képződést.

Kezelések száma:

1-4 kezelés

Kezelés ideje:

90 perc

Kinek ajánlom:

Érett, tónusát vesztett bőrre ajánlom, minden bőrtípusra alkalmazható.

 

Otthoni termék ajánló

Az Eternal prémium termékcsaládjával hatékonyan kiegészítheted a szalon kezelést követő otthoni ápolást. A termékek között megtalálható éjszakai anti-aging arcolaj, valamint növényi őssejtet tartalmazó, bőr feszességet helyreállító szérum is. Emellé a normál és kombinált bőrű vendégeimnek a könnyed textúrájú anti-aging arckrémet szoktam ajánlani hidratálóként, míg a száraz bőrű vendégeimnek a sűrűbb, krémes változatát javaslom. A szemkörnyék ápolásáról pedig a szintén növényi őssejtet tartalmazó szemkörnyék ápoló krém gondoskodik.

Corrective kezelés

–„A plasztikai sebészet alternatívája”

Hatékony ráncfeltöltő arckezelés

A Corrective kozmetikai kezelés során izomlazító peptidekkel dúsított oldatot juttatok a bőr mélyebb rétegeibe, mellyel hatékony és tartós ránctalanítás érhető el. A kezelést egy mikro-gyöngy bázisú regeneráló maszk zárja, amely tápláló, puhító, depigmentáló hatású, erősíti a bőr szöveteit, lassítja a ráncok kialakulását, valamint az öregedés egyéb jeleinek megjelenését az arcon.

A kezeléshez a SKEYNDOR Corrective termékeit használom, amely valós és hatékony alternatívája a plasztikai arcfeszesítésnek, feltöltő kezeléseknek. A 2012-ben az Év ránctalanítója díjjal kitüntetett Corrective termékcsalád 9 féle aktív hatóanyaggal segít eltüntetni a legmélyebb ráncokat is, fokozza a sejtek újraépülését és visszaadja a bőr feszességét.

Kezelések száma:

1-5 alkalom

Kezelés ideje:

80 perc

Kinek ajánlom:

A már kialakult mimikai ráncokra nyújt megoldást, idősödő, tónusát vesztett bőrre, akár erős mimikai ráncok esetén is.

Otthoni termék ajánló

A Corrective prémium termékcsaládjával az otthoni ápolás keretében fokozhatod a szalon kezelések hatékonyságát. A termékek között megtalálható az azonnali hatású ráncfeltöltő emulzió, intenzív bőrmegújító szérum valamint az instant ráncfeltöltő hidratálókrém is. A kiemelt területekről pedig a ráncfeltöltő szemkörnyék ápoló valamint az ajak környéki ránctalanító és feltöltő szérum gondoskodik.

Global Lift kezelés
– „Feszes arckontúr- face lifting”

Professzionális bőrfeszesítő arckezelés

A kezelés során elektroporációval, feszesítő hatású antigravitációs szérumot juttatok a bőr mélyebb rétegeibe. Ez a szérum speciálisan az érett, megereszkedett, az UV sugarak által roncsolt bőr kezelésére lett kifejlesztve és képes javítani a bőr mechanikai szerkezetét. 

A kezeléshez a SKEYNDOR Global Lift bőrfeszesítő lifting termékeit használom, mely innovatív technológiája az átfogó bőrfiatalító hatásmechanizmuson alapszik. Visszaállítja a bőr feszességét, különösen az áll vonalán, és csökkenti az áll alatti zsírszövet vastagságát, feszesítve ezzel az arc kontúrját.

Kezelések száma:

1-5 alkalom

Kezelés ideje:

80-90 perc

Kinek ajánlom:

50 éves kor felett az érett, megereszkedett, tónusát vesztett bőr kezelésére

Otthoni termék ajánló

A Global Lift prémium termékcsaládjával hatékonyan kiegészítheted a szalon kezelést követő otthoni ápolást. A termékek között megtalálható egy innovatív újdonság, az arc és nyak feszesítésére kidolgozott anti-aging elixír is. Emellé a normál és kombinált bőrű vendégeimnek a kontúrjavító könnyű arckrémet szoktam ajánlani hidratálóként, míg a száraz bőrű vendégeimnek a hidratáló sűrűbb, krémes változatát ajánlom. A szemkörnyékre pedig a feszesítő szemkörnyék ápoló krém nyújt tökéletes megoldást.

Japán Kirei Kobido arcmasszázs, arckontúr emelés, örök fiatalság, fejmasszázs, relax, stresszcsökkentő, frissítő masszázs, Aranyos kozmetika, Paks

Japán Kirei és Kobido arcmasszázs rituálé

– Szépség és fiatalság

Ennek az arckontúr emelő masszázsnak az eredete többezer évre nyúlik vissza Kínába és Japánba. Spiritualitás, a kínai és a japán tradicionális orvoslás gyógyító mozdulatai és a shiatsu-fogások tökéletes harmóniája jellemzi, az örök fiatalság masszázsának is nevezik. Az arc-, nyak- és fejmasszázs gyúró, ütögető és simító mozdulataival nyomást gyakorlunk az akupresszúrás pontokra, tudatosan gyógyítva ezáltal a testet, a szellemet és a lelket egyaránt. Kivételesen relaxáló élményt nyújtó, stresszcsökkentő masszázs, amely testileg és lelkileg is feltölt, felfrissít.

Hatásai:

javítja a vér- és nyirokkeringést

stimulálja a kollagéntermelést

növeli a bőrszövet oxigénellátását

javítja a bőr tónusát

lifting hatással bír

csökkenti az izmok feszülését

jótékonyan hat az idegrendszerre

csökkenti a stressz nyomait

Kezelések száma:

1-4 alkalom

Kezelés ideje:

90 perc

Kinek ajánlom:

Egyszerűen mindenkinek

Prémium arckezelések

Aranyos Kozmetika Paks
Power oxygen, prémium arckezelés, bőrfiatalító, revitalizáló kezelés, méregtelenítő, skeyndor, Aranyos kozmetika, Paks

Power Oxygen
– Bőrfiatalító revitalizáló arckezelés

Méregtelenítő arckezelés az oxigén erejével

A Power Oxygen revitalizáló arckezelés képes helyreállítani az arcbőr védekező képességét és egészséges funkcióit. A kezelés védő és méregtelenítő megoldást nyújt a környezet- és légszennyezés káros hatásaival szemben, valamint hatékonyan segíti a sejtek optimális oxigénfelvételét és a bőr salaktalanítási folyamatait.

Kezelések száma:

1-3 kezelés

Kezelés ideje:

90 perc

Kinek ajánlom:

20 éves kor felett, elsősorban városlakók vagy felnőttkori aknéval küzdőknek ajánlom.

Otthoni termék ajánló

A Power Oxygen prémium termékcsaládjával az otthoni ápolás keretében fokozhatod a szalon kezelések hatékonyságát. A termékek között megtalálható egy innovatív újdonság, a környezetszennyezés ellen védő, méregtelenítő éjszakai szérum is. Emellé a zsíros és kombinált bőrű vendégeimnek a városi légszennyezést gátló gél-krémet szoktam ajánlani hidratálóként, míg a normál és száraz bőrű vendégeimnek a hidratáló krémes változatát ajánlom.

Power Hyaluronic arckezelés
 – „Nincs többé vízhiány”

Hidratáló és ránctalanító arckezelés szelenit féldrágaköves masszázzsal

A Power Hyaluronic arckezelés hatására a vízhiányos bőr valósággal újjászületik. A varázslatos szelenit féldrágaköves masszázs pedig testi-lelki feltöltődést garantál. A kezelés elvégezhető teljesen manuális, pihentető élményként vagy elektrokozmetikai készülékek beiktatásával is, hogy még intenzívebb legyen a hatóanyagok felszívódása.

A kezeléshez a SKEYNDOR Power Hyaluronic hidratáló és ránctalanító termékeit használom, melyek egyaránt tartalmaznak kis és nagy méretű hyaluronsav molekulákat, melynek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is maximálisan képesek hidratálni és feltölteni.

Kezelések száma:

 1-5 alkalom

Kezelés ideje:

70 perc

Kinek ajánlom:

20 éves kor felett minden száraz, vízhiányos, érdes arcbőrre, melyen már kisebb ráncok is megjelentek

Otthoni termék ajánló

A Power Hyaluronic prémium termékcsaládjával az otthoni ápolás keretében fokozhatod a szalon kezelések hatékonyságát. A termékek között megtalálható egy előhidratálásra szolgáló intenzív hidratáló booster szérum. Emellé a normál és kombinált bőrű vendégeimnek a könnyű, hidratáló emulziót szoktam ajánlani, míg a száraz és vízhiányos bőrű vendégeimnek az intenzíven hidratáló krémes változatot ajánlom. A szemkörnyékre pedig hűsítő szemkontúr és szempilla ápoló gélt javaslom minden vendégem számára.

Power C+ kezelés
– „Ragyogás a C-vitamin erejével”

Ragyogást fokozó arckezelés  Jáde köves Gua Sha masszázzsal

Professzionális folthalványító kezelés a C-vitamin erejével. A bőrt látványosan ragyogóvá és üdévé teszi, intenzív antioxidáns hatóanyagai pedig hatékonyan halványítják a pigmentfoltokat. A kezelés javítja a sejtek anyagcseréjét, fokozza a kollagéntermelést és lassítja az öregedési folyamatokat. A kezelés koronája a Jáde köves Gua Sha masszázs, amely a pihentető élményen túl feszesítő hatással is bír. 

A kezeléshez a SKEYNDOR Power C+ termékeit használom, amely kiemelkedő hatékonyságát a C-vitamin bőrvilágosító, valamint a gránátalma és az açai bogyó kivonat kimagasló antioxidáns tulajdonságai garantálják.

Kezelések száma:

4-6 alkalom problémától függően

Kezelés ideje:

80 perc

Kinek ajánlom:

Fakó, fáradt, energiahiányos, pigmentfoltos vagy tónusát vesztett bőrre.

Otthoni termék ajánló

A Power C+ prémium termékcsaládjával hatékonyan kiegészítheted a szalon kezelést követő otthoni ápolást. A termékek között megtalálható egy ragyogást fokozó, antioxidáns szérum, szemkörnyék ápoló gél, továbbá egy magas hatóanyag koncentrációjú, 2 hetes C-vitamin ampulla kúra is. Emellett a zsíros és kombinált bőrű vendégeimnek a könnyű, hidratáló emulziót szoktam ajánlani, míg a normál és száraz bőrű vendégeimnek az intenzíven hidratáló SPF15 nappali krémet ajánlom.

Retinol bőrmegújító, fiatalító anti aging arckezelés Paks kozmetika, szépségszalon

Power Retinol
– Bőrmegújítás felsőfokon

A POWER RETINOL arra hivatott, hogy megfiatalítsa a természetes folyamatok révén vagy a napfény miatt megöregedett bőrt.

A SKEYNDOR egy olyan új formulával lépett a piacra, amely három aktív hatóanyag együttes hatására épül. Ez a különleges, kiemelkedő retinoid aktivitású készítmény tartalmaz egyrészt egy retinolt (A-vitamin), emellett két “retinoid jellegű” anyagot is, a Bakuchiolt és a HS szójakivonatot, melyek úgy képesek emelni a retinol előnyös tulajdonságait, hogy közben az esetleges irritációt is csökkentik. A kezelés rendkívül eredményes a bőrfiatalításban, ránckezelésben, pigment foltok halványításában és az aknék kezelésében.

Mi az a retinol?

A retinol, más néven A-vitamin az első számú és évtizedek óta legbizonyítottabb anti-aging hatóanyag, amely javító-regeneráló hatásával képes helyreállítani a fiatal bőr szerkezetét és tulajdonságait. Használatával kapcsolatban fontos tudni, hogy nem egyik napról a másikra ható csodaszer, hanem hosszabb távon (jellemzően legalább 4 hónapig) kell rendszeresen alkalmazni a kívánt hatás eléréséhez.

Ez a magas koncentrációjú, intenzív bőrmegújító és bőrállapot javító kezelés látványos eredményt nyújt az akné-, pigmentfolt- és ránckezelés területén. Antioxidáns-kivonatokkal és aktív hatóanyagokkal, a szabadgyökökre érzékeny hatóanyagok védelmét szolgálja, illetve mérsékli a bőr öregedésének jeleit. Az A-vitamin csökkenti a kollagén lebomlását és serkenti a mélyen fekvő bőrrétegekben az új kötőszövetrostok kollagénből való képződését. A barázdák és mély ráncok láthatóan csökkennek, az arcvonások fiatalosak és arányosak lesznek, a bőr visszanyeri természetes feszességét. A kezelés hatását, az értékes hatóanyagok bőrbe való bejutását elektroporációval és ultrahanggal fokozom. A kezelés során alkalmazott különleges indiai Champi masszázs pedig teljes kikapcsolódást nyújt.

Kezelések száma:

minimum 4 alkalom ajánlott

Kezelés ideje:

kb 80 perc

Kinek ajánlom:

Aknés vagy pigmentfoltos, idősödő bőrre

Otthoni termék ajánló

A Power Retinol prémium termékcsaládjával az otthoni ápolás keretében fokozhatod a szalon kezelések hatékonyságát. A termékek között megtalálható egy tiszta retinol és bakuchiol koncentrátumot tartalmazó, bőrmegújító szérum. Emellé a zsíros és kombinált bőrű vendégeimnek a könnyű, anti-aging emulziót szoktam ajánlani, míg a normál és száraz bőrű vendégeimnek a sűrűbb, krémes változatát ajánlom.

SKEYNDOR MesoFiller
– Ráncfeltöltő kezelés

Ráncfeltöltő kezelés, a bőr tömörségét visszaadó hatóanyag komplexszel.

Elsősorban vertikális, mimikai ráncok kezelésére szolgáló elektroporációs – tű nélküli mezoterápiás – hatóanyagbevitellel, amelynek hatására az arc, nyak és dekoltázs bőre feszesebb lesz. Aktív hatóanyagai, a mikrokollagén, liposzómás polyfenolok és mikroalga, helyreállítják a sejtkommunikációt, stimulálják a bőr saját kollagén és elasztin szintézisét, valamint saját hyaluronsav termelését. Ideális idősödő, tónusát vesztett és napkárosodott bőrre is.

Dupla tisztítást és peelinget követően kerül sor az elektroporációs hatóanyagbevitelre, majd egy rövid masszázs és búcsúkrém zárja a kezelést.

Kezelések száma:

4-6 alkalom problémától függően

Kezelés ideje:

60 perc

Kinek ajánlom:

A már kialakult mimikai ráncokra, minden bőrtípusra.

SKEYNDOR MesoBT-Lift
– Bőrfeszesítő kezelés

Látványos, elektroporációs – tű nélküli mezoterápiás – lifting kezelés az arc, nyak és dekoltázs horizontális ráncainak kezelésére, hosszantartó lifting hatással.

A mimikai ráncok finomítására és az arckontúr liftingelésére kidolgozott hatóanyag komplex többféle peptid, APPA (aktív sejtkommunikációs hatóanyag) amely a fibroblasztokat újra aktiválja, alacsony molekulatömegű hyaluronsav és közepes molekulaméretű polysaccharidok szinergikus hatásával.

Dupla tisztítást és peelinget követően kerül sor az elektroporációs hatóanyagbevitelre, majd egy rövid masszázs és búcsúkrém zárja a kezelést.

Kezelések száma:

4-6 alkalom problémától függően

Kezelés ideje:

60 perc

Kinek ajánlom:

Megereszkedett, tónusát vesztett bőrre, minden bőrtípusra.

Basic arckezelések

Aranyos Kozmetika Paks

Aquatherm Recovery

– „Érzékeny, rosaceás bőr kezelése”

Nyugtató, hidratáló arckezelés érzékeny bőrre

Salies de Béarn értékes gyógyvizét alkalmazom ebben az érzékeny, allergiás, rozaceás bőr ápolására is ideális hidratáló kezelésben, mely azonnali enyhülést nyújt akár az allergiára hajlamos, gyulladt, kivörösödött bőrnek is, miközben mélyen hidratál minden bőrtípust.

A kezeléshez a SKEYNDOR Aquatherm termékeit használom, mely szabályozza a hámréteg anyagcseréjét és az egészséges pH értékét, így a bőr képes védekezni a környezeti hatásokkal szemben és elkerülni a gyulladással járó kipirosodást, hámlást.

Kezelések száma:

1-5 alkalom

Kezelés ideje:

80 perc

Kinek ajánlom:

Minden bőrtípusnak a hidratáció fokozására, valamint az érzékeny, allergiára, kivörösödésre és rozaceára hajlamos bőrre.

Otthoni termék ajánló

Az Aquatherm Recovery prémium termékcsaládjával az otthoni ápolás keretében fokozhatod a szalon kezelések hatékonyságát. A termékek között megtalálható egy termálvizes arctisztító tej és gél, micellás víz, valamint egy S.O.S kipirosodás elleni szérum is. A hidratálásra pedig bőrtípusnak megfelelően ajánlom az egyensúly visszaállító nyugtató krémet, továbbá a mélyhidratáló vagy revitalizáló ránctalanító krémet. A száraz és érzékeny szemkörnyékre pedig a nyugtató hatású szemránckrémet javaslom minden vendégem számára.

+1 kezelés ajándékba!

Minden kezelés megvásárolható bérlet konstrukcióban:

A részletekről érdeklődj a szalonban!

Nem tudod melyik kezelés lenne számodra a legmegfelelőbb?

Vedd fel velem a kapcsolatot és segítek megtalálni a bőrödnek tökéletes kezelést!

Ismerd meg bőröd állapotát!

Bőrdiagnosztika a SKEYNDOR Skin Smart Diagnosis eszköz használatával!

Ha szeretnéd pontosan tudni milyen állapotban van a bőröd, jelentkezz egy
20 perces, 100%-ban levásárolható bőrdiagnosztikára a szalonomban!

A készülék segítségével pontosan meg tudom határozni bőröd típusát és aktuális állapotát, hogy a számodra legmegfelelőbb kezelési tervet és otthoni bőrápoló csomagot tudjam összeállítani neked. A készülék egy polarizált fénnyel ellátott kamera segítségével vizsgálja a hidratációt, faggyú ellátottságot, pigmentációt, akné jelenlétet és a ráncok mélységét a bőrben, melynek köszönhetően még személyreszabottabb kezelési tervet és bőrápoló termékeket tudok javasolni számodra.

A 20 perces bőrdiagnosztika ára
2400 Ft, ami 100%-ban levásárolható.

Aranyos Kozmetika Aranyos Györgyi Paks

Várlak szeretettel az ARANYOS KOZMETIKÁBAN!